Pedicure Behandeling

Een pedicure behandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het polijsten en schoonmaken van de nagelomgeving. Tevens worden ongemakken verholpen, zoals verdikte nagels en/of ingroeiende nagels. Ook worden eelt en eventuele likdoorns verwijderd. En aan het eind van de behandeling worden de voeten met een passende crème ingesmeerd.

Verder zijn er uitbreidingsmogelijkheden. Zoals een wellness behandeling. Daarbij wordt naast de basis behandeling de voeten gescrubd, er wordt een masker aangebracht en de voeten en onderbenen worden gemasseerd.

Ook kan er gellak aangebracht worden. Dat is een soort ‘nagellak’ wat onder een lamp word uitgehard. Deze lak blijft lang zitten en behoud zijn glans.

Het kan soms nodig zijn om specialistische technieken toe te passen. Denk aan een beugel bij ingroeiende nagels. Deze zorgt dat er een trekkracht op de nagel word gezet, zodat deze niet kan ingroeien.

Ook kan het gebeuren dat bijvoorbeeld de grote teennagel is gebroken of een hoekje is ingescheurd. Dan kan er d.m.v. acryl of gel de nagel gerepareerd worden, zodat hij er weer als een normale nagel eruit ziet.

Als er vervelende drukplekken zijn, die pijnlijk zijn of elke keer een likdoorn veroorzaken. Is het mogelijk om een orthese te maken. Deze hulpstuk word op maat gemaakt van siliconen materiaal. Deze kan dan dagelijks gedragen worden en zorgt dat de druk word ontnomen.

Harsbehandelingen

Harsen houdt in dat ongewenste haargroei word verwijderd d.m.v. hars. De hars word verwarmd en op de huid aangebracht. Deze hecht zich vast aan de haren. Daar word een strip op aangebracht en daarmee wordt de hars van de huid verwijderd samen met de haren. Harsen heeft ten opzichte van scheren vele voordelen. De haren komen minder snel terug, er komen geen stoppels en de haren worden uiteindelijk zachter.

Gelaatsbehandelingen

Op zijn tijd een gezichtsbehandeling nemen werkt ontspannend en is een enorme boost voor de huid. Na de tijd voelt de huid heerlijk zacht. De behandelingen worden in overleg uitgevoerd, zodat het aan uw verwachtingen kan voldoen. Ook word er gekeken naar welke huidtype u heeft, zodat de behandeling en de producten daarbij aan sluiten. Er zijn diverse keuzes uit behandelingen met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Wat uiteraard ook los geboekt kan worden.

Een korte behandeling bestaat uit: Reiniging, peeling, epileren en een korte massage en dag verzorging. De behandeling duurt +/- 40 minuten

Een gehele behandeling bestaat uit: Reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, epileren, massage met masker, serum en dag verzorging. Voor de massage is er keuze uit: ontspanning, lymfe drainage, bindweefsel of een mix ervan. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Een zenn behandeling is berust op ontspanning. De behandeling begint met een korte intro massage met kruiden stempels. Vervolgens reiniging en peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage met olie, serum en dagverzorging. Terwijl het masker intrekt worden het hoofd, de voeten en de onderbenen gemasseerd. Deze behandeling duurt ongeveer 90 minuten.