Door regelmatig een bezoek aan de pedicure te brengen houdt u uw voeten in goede conditie. Zo kunt ook u probleemloos gaan en staan. Jong of oud, man of vrouw… de pedicure is er voor iedereen.

Bij Even Teuten kunt u terecht voor cosmetische- en medische voetverzorging. Ook kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. 

Graag stel ik mij in het kort even voor; mijn naam is Miranda.

In 1997 heb ik mijn diploma als schoonheidsspecialiste behaald en in 1998 het diploma als pedicure. Door de jaren heen heb ik diverse cursussen gevolgd. In 2017 heb ik het diploma medisch pedicure behaald. Ook door de jaren heen heb ik diverse pedicure werk ervaringen opgedaan. Ik ben ooit gevestigd geweest in een schoenen winkel (Moda Forma schoenen). En ik heb voor een bedrijf gewerkt dat samen werkte met diverse thuiszorg organisaties. Ik kwam toen bij de mensen thuis en heb daar ontzettend veel van geleerd.

In november 2008 besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Wat natuurlijk heel spannend was, maar waar ik tot nu toe nog geen dag spijt van heb gehad. Ik werkte in mijn praktijk aan huis en daarnaast verleende ik ambulante zorg, oftewel ik kwam bij mensen thuis voor een behandeling.

Ambulant ben ik sinds augustus 2019 mee gestopt. Tot op heden werk ik alleen nog in de praktijk.

Verder sta ik geregistreerd bij ProVoet en ProCert. En sta ingeschreven bij de Kamer van Koop handel te Groningen onder nummer 01139013